Het renoveren van een koperen dakgoot is vele malen goedkoper en duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot. Gebruik daarom Gummil Premium Vloeibaar Rubber Dakgoot reparatie om de koperen dakgoot te herstellen.

gummileen

tip voor herstellen koperen dakgoot

Last van een lekkende koperen dakgoot? Gummil Dakgoot reparatieset is de oplossing! Hierdoor zijn lekkages van koperen dakgoot verleden tijd.
Van kleine reparaties zoals het beschermen of repareren van lekkende soldeernaden tot het afdichten van de gehele koperen dakgoot bij meerdere lekkages in één goot. Het product is 1000% elastisch waardoor deze met de dakgoot mee uitzet en inkrimpt.

Wanneer de koperen dakgoot gaat lekken, kan er water op de muur komen. Hierdoor kunnen vochtig problemen ontstaan, waardoor het verstandig is de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar hoe kunt u zelf een koperen dakgoot repareren? Er zijn verschillende mogelijkheden om scheuren of gaten zelf te herstellen. Wel is het zo dat het vaak een tijdelijke oplossing betreft. De beste duurzame en goedkope oplossing is de koperen dakgoot te herstellen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Een koperen dakgoot renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude koperen dakgoot. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de koperen dakgoot met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de koperen dakgoot weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil koperen dakgoot Reparatieset, eenvoudig repareren van een lekkage & dakgoten renovatie

Gummil koperen dakgoot Reparatieset, compleet pakket om een lekkage in uw dakgoot snel te repareren.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber maak je in de bestaande koperen dakgoot een nieuwe koperen dakgoot. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is ideaal voor de doe-het-zelver.
Gummil kan direct in de koperen dakgoot worden verwerkt. Met de extra meegeleverde GeoTex kunnen scheuren en soldeernaden extra verstevigd worden.

Gummil het beste product voor tip voor herstellen van koperen dakgoot

Bestel direct in onze webwinkel, bestellingen voor 18.00u geplaatst worden de volgende werkdag geleverd.

Geef een reactie