Een dakgoot renoveren met Gummil is veel goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen ervan. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil is erg voordelig en in verschillende literpotten te koop.

De behandeling met het vloeibare rubber is eenvoudig. Het vloeibaar rubber wordt met een kwast aangebracht op de goot. U kunt ervoor kiezen om een laag GeoTex ertussen te plaatsen. Dit zorgt voor extra stevigheid. Na het aanbrengen van de tweede laag is de goot geheel waterdicht en tevens 30 jaar beschermd tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil Premium Vloeibaar Rubber kan worden toegepast op verschillende ondergronden. Elke dakgoot kan waterdicht worden gemaakt met het vloeibaar rubber. Door de eenvoudige behandeling hoeft er geen specialist te hulp te schieten: u kunt het vanaf nu helemaal zelf. Naast het waterdicht maken van de goot, wordt deze ook beschermd tegen corrosie en erosie, waarmee u de levensduur van uw dakgoot aanzienlijk verlengt. De toepassing is tevens geheel milieuvriendelijk en de werkwijze is 100% veilig, doordat er geen open vuur wordt gebruikt.

Over het aanzicht van de dakgoot hoeft u zich geen zorgen te maken: het aanzicht zal ten opzichte van het huidige aanzicht niet veranderen.