Dakgoot Repareren in Velsen, Noord Holland Lekkende Dakgoot zelf repareren met Gummil

Direct bestellen in onze webshop.

Lekkende dakgoot in Velsen, Noord Holland?

Iedereen heeft weleens last van een lekkende dakgoot. Gelukkig zijn deze problemen zo verholpen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber , hiervoor hoeft u niet op zoek naar een dakgoot bedrijf in Velsen, Noord Holland. Met één product haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een 100% waterdicht resultaat en is uw dakgoot weer jaren lang beschermd tegen lekkage.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er maar een bepaalt gedeelte vervangen hoeft te worden van uw goot. Bij het te repareren dakgoot gedeelte hoeft niet de gehele dakgoot vervangen te worden en kan dit goed met een plaatselijke dakgoot reparatie. Dat kan met Gummil Premium Vloeibaar Rubber!

Bij een plaatselijke reparatie van uw dakgoten kan de rest van de goot gewoon op zijn plek blijven zitten. Op deze manier houd u de kosten laag. En met die besparing kunt u weer andere leuke dingen doen in Velsen, Noord Holland 🙂

Een dakgoot renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot, dan andere aanbieders in Velsen, Noord Holland . Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de oude dakgoot met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de dakgoot weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Het aanzicht van de dakgoot ten opzichte van het huidige aanzicht zal niet veranderen. Tot slot is de toepassing geheel milieuvriendelijk en de manier van werken is veilig doordat er geen open vuur wordt gebruikt. Gummil kan op iedere mogelijke dakgoot worden aangebracht, op zowel een koperen dakgoot als een zinken, kunststof, polyester en PVC dakgoot.

Stappenplan Dakgoot repareren met Gummil in Velsen, Noord Holland

Dakgoot repareren STAP 1

Haal eventuele verontreiniging (algen, mos, oxides) weg uit de goot.

Dakgoot repareren STAP 2

Schuur de lasnaad eventueel op en maak de ondergrond goed schoon, droog en stof- en vetvrij.

Dakgoot repareren STAP 3

Bepaal het te behandelen gedeelte van de dakgoot. Leg het Geotex over de lekkende lasnaad en tel hier enkele centimeters in de dakgoot bij op.

Roer Gummil Premium Vloeibaar Rubber handmatig door tot een egale kleur.

Dakgoot repareren STAP 5

Breng met een kwast een eerste laag Gummil Premium Vloeibaar Rubber aan over de lekkende naad tot aan de eerder bepaalde grens in de goot.

Dakgoot repareren STAP 6

Plaats de Geotex en druk goed aan tot deze verzadigd is.

Dakgoot repareren STAP 7

Bedek direct met de tweede laag Gummil Premium Vloeibaar Rubber tot dit een glanzend eindresultaat geeft, dan is er voldoende laagdikte opgebouwd.

Dakgoot repareren STAP 8

Herhaal dit proces op alle (lekkende) naden in de dakgoot. Laat vervolgens drogen. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is stofdroog na ca. 4 uur en na 48 uur volledig uitgehard, afhankelijk van opgebrachte hoeveelheid en omgevingsomstandigheden.

Dakgoot reparatie in Velsen, Noord Holland

Een dakgoot vangt het water op dat van je dak afloopt en voert dat op een nette wijze af. Een beschadigde dakgoot zorgt ervoor dat regenwater op een plek ontsnapt waar dat niet de bedoeling is en dat kan nare gevolgen hebben. Water dat tegen je gevel loopt kan leiden tot vochtindringing en beschadiging van je woning. Je dakgoot repareren doe je daarom zo spoedig mogelijk om schimmels en vochtige muren te vermijden. Zoek niet verder in Velsen, Noord Holland en gebruik Gummil Premium Vloeibaar Rubber !

Direct meer informatie nodig?

Wilt u zelf uw dakgoot repareren of renoveren en heb je een vraag?

Onze klantenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 073-2340802
Facebook: Messenger
Live Chat: Open 8.00-22.00u
e-mail: info@gummil.com

Wilt u ons product bestellen?
Dat kan via onze webshop, bestellingen geplaatst voor 18.00u worden de volgende werkdag geleverd.