goedkoop repareren van mastgoot zink

Direct bestellen in onze webshop.

Het renoveren van een mastgoot zink is vele malen goedkoper en duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot. Gebruik daarom Gummil Premium Vloeibaar Rubber Dakgoot reparatie om de mastgoot zink te herstellen.

 

goedkoop repareren mastgoot zink

Last van een lekkende mastgoot zink? Gummil Dakgoot reparatieset is de oplossing! Hierdoor zijn lekkages van mastgoot zink verleden tijd.
Van kleine reparaties zoals het beschermen of repareren van lekkende soldeernaden tot het afdichten van de gehele mastgoot zink bij meerdere lekkages in één goot. Het product is 1000% elastisch waardoor deze met de dakgoot mee uitzet en inkrimpt.

Wanneer de mastgoot zink gaat lekken, kan er water op de muur komen. Hierdoor kunnen vochtig problemen ontstaan, waardoor het verstandig is de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar hoe kunt u zelf een mastgoot zink repareren? Er zijn verschillende mogelijkheden om scheuren of gaten zelf te herstellen. Wel is het zo dat het vaak een tijdelijke oplossing betreft. De beste duurzame en goedkope oplossing is de mastgoot zink te herstellen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Een mastgoot zink renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude mastgoot zink. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de mastgoot zink met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de mastgoot zink weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil mastgoot zink Reparatieset, eenvoudig repareren van een lekkage & dakgoten renovatie

Gummil mastgoot zink Reparatieset, compleet pakket om een lekkage in uw dakgoot snel te repareren.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber maak je in de bestaande mastgoot zink een nieuwe mastgoot zink. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is ideaal voor de doe-het-zelver.
Gummil kan direct in de mastgoot zink worden verwerkt. Met de extra meegeleverde GeoTex kunnen scheuren en soldeernaden extra verstevigd worden.

Gummil het beste product voor goedkoop repareren van mastgoot zink

Bestel direct in onze webwinkel, bestellingen voor 18.00u geplaatst worden de volgende werkdag geleverd.

Direct meer informatie nodig?

Wilt u zelf uw dakgoot repareren of renoveren en heb je een vraag?

Onze klantenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 073-2340802
Facebook: Messenger
Live Chat: Open 8.00-22.00u
e-mail: info@gummil.com

Wilt u ons product bestellen?
Dat kan via onze webshop, bestellingen geplaatst voor 18.00u worden de volgende werkdag geleverd.