tip voor herstellen van regengoot

Direct bestellen in onze webshop.

Het renoveren van een regengoot is vele malen goedkoper en duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot. Gebruik daarom Gummil Premium Vloeibaar Rubber Dakgoot reparatie om de regengoot te herstellen.

 

tip voor herstellen regengoot

Last van een lekkende regengoot? Gummil Dakgoot reparatieset is de oplossing! Hierdoor zijn lekkages van regengoot verleden tijd.
Van kleine reparaties zoals het beschermen of repareren van lekkende soldeernaden tot het afdichten van de gehele regengoot bij meerdere lekkages in één goot. Het product is 1000% elastisch waardoor deze met de dakgoot mee uitzet en inkrimpt.

Wanneer de regengoot gaat lekken, kan er water op de muur komen. Hierdoor kunnen vochtig problemen ontstaan, waardoor het verstandig is de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar hoe kunt u zelf een regengoot repareren? Er zijn verschillende mogelijkheden om scheuren of gaten zelf te herstellen. Wel is het zo dat het vaak een tijdelijke oplossing betreft. De beste duurzame en goedkope oplossing is de regengoot te herstellen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Een regengoot renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude regengoot. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de regengoot met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de regengoot weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil regengoot Reparatieset, eenvoudig repareren van een lekkage & dakgoten renovatie

Gummil regengoot Reparatieset, compleet pakket om een lekkage in uw dakgoot snel te repareren.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber maak je in de bestaande regengoot een nieuwe regengoot. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is ideaal voor de doe-het-zelver.
Gummil kan direct in de regengoot worden verwerkt. Met de extra meegeleverde GeoTex kunnen scheuren en soldeernaden extra verstevigd worden.

Gummil het beste product voor tip voor herstellen van regengoot

Bestel direct in onze webwinkel, bestellingen voor 18.00u geplaatst worden de volgende werkdag geleverd.

Direct meer informatie nodig?

Wilt u zelf uw dakgoot repareren of renoveren en heb je een vraag?

Onze klantenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 073-2340802
Facebook: Messenger
Live Chat: Open 8.00-22.00u
e-mail: info@gummil.com

Wilt u ons product bestellen?
Dat kan via onze webshop, bestellingen geplaatst voor 18.00u worden de volgende werkdag geleverd.