eenvoudige reparatie van regenpijp pvc

Direct bestellen in onze webshop.

Het renoveren van een regenpijp pvc is vele malen goedkoper en duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot. Gebruik daarom Gummil Premium Vloeibaar Rubber Dakgoot reparatie om de regenpijp pvc te herstellen.

 

eenvoudige reparatie regenpijp pvc

Last van een lekkende regenpijp pvc? Gummil Dakgoot reparatieset is de oplossing! Hierdoor zijn lekkages van regenpijp pvc verleden tijd.
Van kleine reparaties zoals het beschermen of repareren van lekkende soldeernaden tot het afdichten van de gehele regenpijp pvc bij meerdere lekkages in één goot. Het product is 1000% elastisch waardoor deze met de dakgoot mee uitzet en inkrimpt.

Wanneer de regenpijp pvc gaat lekken, kan er water op de muur komen. Hierdoor kunnen vochtig problemen ontstaan, waardoor het verstandig is de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar hoe kunt u zelf een regenpijp pvc repareren? Er zijn verschillende mogelijkheden om scheuren of gaten zelf te herstellen. Wel is het zo dat het vaak een tijdelijke oplossing betreft. De beste duurzame en goedkope oplossing is de regenpijp pvc te herstellen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Een regenpijp pvc renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude regenpijp pvc. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de regenpijp pvc met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de regenpijp pvc weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil regenpijp pvc Reparatieset, eenvoudig repareren van een lekkage & dakgoten renovatie

Gummil regenpijp pvc Reparatieset, compleet pakket om een lekkage in uw dakgoot snel te repareren.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber maak je in de bestaande regenpijp pvc een nieuwe regenpijp pvc. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is ideaal voor de doe-het-zelver.
Gummil kan direct in de regenpijp pvc worden verwerkt. Met de extra meegeleverde GeoTex kunnen scheuren en soldeernaden extra verstevigd worden.

Gummil het beste product voor eenvoudige reparatie van regenpijp pvc

Bestel direct in onze webwinkel, bestellingen voor 18.00u geplaatst worden de volgende werkdag geleverd.

Direct meer informatie nodig?

Wilt u zelf uw dakgoot repareren of renoveren en heb je een vraag?

Onze klantenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 073-2340802
Facebook: Messenger
Live Chat: Open 8.00-22.00u
e-mail: info@gummil.com

Wilt u ons product bestellen?
Dat kan via onze webshop, bestellingen geplaatst voor 18.00u worden de volgende werkdag geleverd.