voordelig repareren van zinken goten

Direct bestellen in onze webshop.

Het renoveren van een zinken goten is vele malen goedkoper en duurzamer dan het vervangen van een oude dakgoot. Gebruik daarom Gummil Premium Vloeibaar Rubber Dakgoot reparatie om de zinken goten te herstellen.

 

voordelig repareren zinken goten

Last van een lekkende zinken goten? Gummil Dakgoot reparatieset is de oplossing! Hierdoor zijn lekkages van zinken goten verleden tijd.
Van kleine reparaties zoals het beschermen of repareren van lekkende soldeernaden tot het afdichten van de gehele zinken goten bij meerdere lekkages in één goot. Het product is 1000% elastisch waardoor deze met de dakgoot mee uitzet en inkrimpt.

Wanneer de zinken goten gaat lekken, kan er water op de muur komen. Hierdoor kunnen vochtig problemen ontstaan, waardoor het verstandig is de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar hoe kunt u zelf een zinken goten repareren? Er zijn verschillende mogelijkheden om scheuren of gaten zelf te herstellen. Wel is het zo dat het vaak een tijdelijke oplossing betreft. De beste duurzame en goedkope oplossing is de zinken goten te herstellen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Een zinken goten renoveren met Gummil is vele malen goedkoper en ook duurzamer dan het vervangen van een oude zinken goten. Het Premium Vloeibaar Rubber van Gummil wordt namelijk in de zinken goten met een kwast eenvoudig aangebracht. Na de behandeling zal de zinken goten weer geheel waterdicht zijn en bovendien is het 30 jaar bestand tegen de werkingen van Uv-straling.

Gummil zinken goten Reparatieset, eenvoudig repareren van een lekkage & dakgoten renovatie

Gummil zinken goten Reparatieset, compleet pakket om een lekkage in uw dakgoot snel te repareren.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber maak je in de bestaande zinken goten een nieuwe zinken goten. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is ideaal voor de doe-het-zelver.
Gummil kan direct in de zinken goten worden verwerkt. Met de extra meegeleverde GeoTex kunnen scheuren en soldeernaden extra verstevigd worden.

Gummil het beste product voor voordelig repareren van zinken goten

Bestel direct in onze webwinkel, bestellingen voor 18.00u geplaatst worden de volgende werkdag geleverd.

Direct meer informatie nodig?

Wilt u zelf uw dakgoot repareren of renoveren en heb je een vraag?

Onze klantenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 073-2340802
Facebook: Messenger
Live Chat: Open 8.00-22.00u
e-mail: info@gummil.com

Wilt u ons product bestellen?
Dat kan via onze webshop, bestellingen geplaatst voor 18.00u worden de volgende werkdag geleverd.